Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με τους παρακάτω τρόπους

1) Παραγγελία από το web site μας : Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές σελίδες. Πατήστε στο σύνδεσμο “Αγορά” ή “Προσθήκη” αντίστοιχα δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών σας. Όταν τελειώσετε τις επιλογές σας πατήστε στο σύνδεσμο “Προχωρήστε στην αγορά” που βρίσκεται κάτω από την λίστα προϊόντων που έχετε στο καλάθι σας αφού επιλέξετε πρώτα τον τρόπο πληρωμής και το τόπο αποστολής. Θα περάσετε σε ασφαλή σύνδεση όπου θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία αποστολής.

2) Τηλεφωνικά : Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας στο 25410 65177  καθημερινά και όλο το 24ωρο.

3) Παραλαβή από την έδρα μας : Μπορείτε να περάσετε από τα κατάστημα μας Θερμοπυλών 24 και Δημοκρίτου 29 με Λ. Στρατού στην Ξάνθη απ’ όπου και να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας. Σημαντικό όμως είναι να έχετε επικοινωνήσει πριν περάσετε ώστε να σας ενημερώσουμε ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι στην έδρα μας.

4) Με E-mail : Μπορείτε να μας στείλετε e-mail με τον τίτλο ή τον κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε στο info@vitrin.gr, μαζί με τα στοιχεία σας και οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνιση θέλετε. Το αρμόδιο τμήμα πωλήσεων του epiplavitrin.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.