Τιμές χοντρική και λιανική:

Η εταιρία μας έχει χοντρικές και λιανικές τιμές, επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε.

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Η παράδοση των επίπλων γίνεται σε πρακτορεία ή μεταφορικές εταιρείες της επιλογής σας. Η συσκευασία τους είναι ιδιαίτερα προσεγμένη και ενισχυμένη με ειδικά υλικά, χωρίς επιπλέον κόστος. Για οποιαδήποτε μεταφόρτωση ή φθορά, την ευθύνη φέρει αποκλειστικά το πρακτορείο. Η παράδοση των επίπλων δεν περιλαμβάνει το κόστος αποστολής & συναρμολόγησης.

ΕΠΙΠΛΑ ΞΑΝΘΗ VITRIN

Η εταιρία μας ξεκίνησε  την λειτουργιά της στην Ξάνθη σαν οικογενειακή επιχείρηση το 1998 στο κλάδο ξυλουργικής εργασίας. Το 2011  δημιουργήθηκε η πρώτη έκθεση της εταιρίας. Σήμερα έχουμε πάνω από 2 δεκαετίες εμπειρία και η εταιρία Έπιπλα Vitrin συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου  στην Ξάνθη.

Παράλληλα ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες τάσεις της μόδας, της διακοσμήσεις και της αρχιτεκτονικής, εξελίσσεται διαρκώς προσθέτοντας συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες, με στόχο την πλήρη και άμεση εξυπηρέτηση του πελατολογίου της, το οποίο εκτός από πληθώρα ιδιωτών αριθμεί και πολλούς ενεργούς επαγγελματίες.

Έχοντας όλα αυτά τα χρόνια ως κύριο γνώμονα τον κλάδο της ξυλουργικής εργασίας και κατασκευής επίπλων και στοχεύοντας στην υψηλή ποιότητα υλικών, συνεργαζόμαστε και επιλέγουμε τις κορυφαίες εταιρίες έρευνας και παραγωγής κατασκευής υλικών, έχοντας ως κριτήριο την αξιοπιστία, την λειτουργικότητα, τον σεβασμό προς το περιβάλλον και την τιμή σε σχέση πάντα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.